Vállalatcsoportunk filozófiája

Earth Food Creator Symbolbild

A NISSIN FOODS vállalatcsoport folyamatosan kutatja a lehetőségeket a legkiválóbb ételek megalkotásához, hiszen mi a termékeink elfogyasztásával nyújtott élvezettel járulunk hozzá a Föld és az emberiség jólétéhez.

„EARTH FOOD CREATOR” – e kifejezés remekül illusztrálja célunkat: ételt és életet biztosítani a Földön lakók számára. A legtöbb élelmiszer alapja a földben növekvő gabona – ezzel összhangban a NISSIN FOODS vállalatcsoport küldetése az, hogy a Föld és annak értékes talajából származó alapanyagok felhasználásával állítsa elő termékeit.

Tartós értékek

Csoportunk vállalatfilozófiája a NISSIN FOODS alapítója, Momofuku Ando által felállított négy alapelvre épül. Alapítónk hitvallása négy alapelvre épül, ez szolgál iránymutatásként a NISSIN FOODS vállalatcsoport számára a mai napig – mely értékrendszerünk alapja.

A világbéke akkor jön el, ha mindenki számára lesz elegendő étel

A világbéke akkor jön el, ha mindenki számára lesz elegendő étel

A táplálék az emberi élet fenntartásának legfontosabb pillére, hiszen az emberek csak jóllakottan tudnak kultúráról, művészetről beszélgetni. Ahol bizonytalanná válik az élelmiszer-ellátás, ott az ország elkerülhetetlenül hanyatlásnak indul, és konfliktusokhoz vezet. A NISSIN FOODS emberközpontú gondolkodása a vállalatcsoport üzleti tevékenységének alapja.

Ételkészítés a társadalom szolgálatában

Ételkészítés a társadalom szolgálatában

Legfontosabb vállalati sikertényező a kreatív szellemiség. Kreatívnak lenni annyit tesz: új ötletek és műszaki megoldások révén vadonatúj termékeket alkotni, ezzel szolgálva a társadalmat. Cégcsoportunk az élelmiszerek új kultúráját kívánja megteremteni: ételeinkkel boldogságot és inspirációt szeretnénk nyújtani az emberiség számára.

A szépség és egészség alapja a bölcs táplálkozás

A szépség és egészség alapja a bölcs táplálkozás

Az éhség csillapítása és az ízek élvezete alapvető emberi ösztön. Az ételnek azonban korántsem csak ez a szerepe, a helyes étrend elengedhetetlen az egészséges emberi szervezet működéséhez. Éppen ezért a NISSIN FOODS vállalatcsoport szem előtt tartja az ételek hasznosságát, és hirdeti a helyes táplálkozás fontosságát.

Étellel dolgozni szent hivatás

Étellel dolgozni szent hivatás

Élelmiszer előállítás nélkül nincs élet ezért az ebben az iparágban dolgozóknak lelkiismeretesen kell munkájukat végezniük, hiszen feladatuk a társadalom szolgálata, az emberek egészségének és a világ békéjének erősítése. Ételt készíteni szent hivatás a NISSIN FOODS számára is, küldetésünk a világot biztonságos, fenséges és egészséges élelmiszerekkel ellátni.