A CUPNOODLES múzeum

Kiállítások és látványosságok

A Chicken Ramen gyár

A Chicken Ramen gyár

A gyárba látogatók saját kezüleg készíthetnek csirkés rament, és végigkísérhetik a tészta dagasztásának, nyújtásának, gőzölésének, fűszerezésének és hirtelensütéssel történő szárításának folyamatát.

Az én CUP NOODLES gyáram

Az én CUP NOODLES gyáram

Minden ide látogató elkészítheti saját, teljesen egyedi, boltokba nem kerülő CUP NOODLES-ét! Négy leves- és 12 feltéttípus közül választhatnak, mi kerüljön az általuk tervezett pohárba.

A CUP NOODLES Park

A CUP NOODLES park

A Cup Noodles Park egy hatalmas sportlétesítmény, amelyben az érdeklődők testközelből megtapasztalhatják, milyen lehet tésztaként végighaladni a gyártósoron, az alapanyagoktól kezdve egészen a késztermék szállításáig.

Instant tészta történeti kockakiállítás

Instant tészta történeti kockakiállítás

Döbbenetes számú instanttészta-csomagolás illusztrálja a fejlődést, miként indult az instant tészta első termékünkkel, a „Chicken Ramen”-nel és hogyan vált idővel a világ étkezési kultúrájának részévé.

Momofuku Színház

Momofuku Színház

A MOMOFUKU TV a számítógépes animáció technikájával mutatja be milyen nehézségekkel szembesült Momofuku Ando, míg végül jelentős találmányait bemutathatta a világnak.

Momofuku műhelye

Momofuku műhelye

A „Chicken Ramen”, a világ első instant tésztaétel kifejlesztésének és megalkotásának színhelyéül szolgáló műhely élethű mása

Kreatív gondolatdobozok

Kreatív gondolatdobozok

Momofuku Ando szavainak, gondolatainak és tetteinek esszenciája hat kulcsszó köré építve, a modern művészet újszerű nyelvezetén kifejezve.

Momofuku Ando története

Momofuku Ando története

Alapítónk életéből és korának világából ízelítőt adó képek, kedves illusztrációkkal ötvözve. A nagyméretű, 58 méteres installáció végigvezeti a látogatót Momofuku Ando életének azon részén, amelyet az instant tésztának szentelt.

TÉSZTABAZÁR – A VILÁG TÉSZTÁINAK ÚTJA

TÉSZTABAZÁR – A VILÁG TÉSZTÁINAK ÚTJA

Az ide látogatók a világ számos tájának tésztaételeiből kapnak ízelítőt, ezzel tisztelegve Momofuku Ando tanulmányútjai előtt, amelyek során alapítónk a tésztaételek eredetét kutatta.

A múzeum ajándéküzlete

A múzeum ajándéküzlete

Az üzletben a CUP NOODLES MÚZEUM ajándéktárgyai mellett egyéb, az instant tésztaételekkel kapcsolatos apróságok kaphatók. Az ajándéküzlet számos olyan cikket kínál, amelyeket kizárólag itt kapni.

CUP NOODLES üveggolyó-pálya

CUP NOODLES üveggolyó-pálya

Egy üveglap mögött 4000 golyó hömpölyög egy szállítószalagon – mintha csak egy gyártósoron haladnának. A mozgó üveggolyótömeg és a szalag mentén elhelyezett számos kütyü izgalmas látványt nyújt.